Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2013

Άλφα Γάμα



Όλα ξεκίνησαν το 1996 όταν ο Ταραξίας ήταν 15 ο οποίος έφτιαξε ένα hip hop συγκρότημα με τον Τρελό Ραψωδό,τον Υποβαθμιστή και τον Ντασόν στην Κυψέλη.Μέσα από συναυλίες στην Αθήνα προσπάθησαν να προωθήσουν την μουσική τους.Αργότερα το συγκρότημα ονομάστηκε Άγνωστοι Γνωστοί. Δεν είχαν καλή αρχή και αποχώρησαν ο Τρελός Ραψωδός,ο Υποβαθμιστής και ο Ντασόν με αποτέλεσμα ο Ταραξίας να μείνει μόνος.
Αργότερα συνάντησε τον Εισβολέα και στην συνέχεια τον Γέλω και αποφάσισαν με παραγωγικό μέλος τον Ταραξία να κάνουν το πρώτο τους album.Το 1998 βγάζουν το πρώτο τους κομμάτι, το Θανάσιμη Απειλή με συμμετοχή “Σκιές” , το Έλα μου και το Εγώ είμαι αυτός.Το 2000 με την βοήθεια του Dj Alx από Terror X Crew, καταφέρουν να κάνουν το πρώτο τους Album ηχογραφώντας στην FM Records, το Νεοέλληνα Άκου με 5 κομμάτια και 2 ορχηστρικά καθώς επίσης γυρίζουν και το πρώτο τους video clip, το Νεοέλληνα Άκου το οποίο προκάλεσε τεράστιες εντυπώσεις. Το συγκρότημα έκανε πολλές συναυλίες με TXC και ΖΝ. Αργότερα έγινε μέλος ο DJ Jimmy Dee ο οποίος ήταν παλιός φίλος του Ταραξία.Το 2001 ηχογραφούνε στην FM Records το LP: Αγνωστοφοβία το οποίο περιέχει 17 κομμάτια με παραγωγικό μέλος τον Ταραξία καθώς γύρισαν το δεύτερο video clip τους: Αρκετά για να μαθαίνεις το οποίο κατηγορήθηκε ως σατανικό από τα ΜΜΕ. Αυτήν την περίοδο ο Ταραξίας ήταν φαντάρος.Ο Jimmy Dee ήταν ο πρώτος που αποχώρησε από το συγκρότημα για προσωπικούς λόγους και με την σειρά του ο Γέλως. Ο Εισβολέαςέφτιαξε δικό του συγκρότημα με τον Τάκη Τσαν(Τιγρέ Σποράκια)παρόλα που ο Ταραξίας δεν συμφώνησε.16 μήνες στον στρατό δεν είχε επαφή με τους φίλους του. Όταν ο Ταραξίας τελείωσε τον στρατό, του τηλεφώνησε ο Εισβολέας και του είπε ότι συζητήθηκε η ευκαιρία με τον DJ Alx, τον Τάκη Τσαν και τον Νίκο Βουρλιώτη να γίνει η Ηχοκρατορία ένα με το Family. Ο Ταραξίας σοκαρίστηκε αλλά η ένωση αυτή δεν έγινε ποτέ.2 μήνες μετά, ο Ταραξίας προσπάθησε να φέρει κοντά τον Εισβολέα και τον Γέλω για να γίνει επανένωση αλλά ο Εισβολέας ετοίμαζε ήδη album εκείνο τον καιρό και ο Γέλως ήταν μακριά από τονΤαραξία. Ο Ταραξίας απογοητεύτηκε αλλά είχε 18 έτοιμα tracks τα οποία έγραψε στον στρατό αλλά ο Dj Alx αρνήθηκε να προωθήσει το καινούργιο του CD με αποτέλεσμα ο Ταραξίας να είναι πάλι μόνος του.
Χάθηκε τελείως η επαφή με τους Άλφα Γάμα, ο Ταραξίας έπαιζε ένα χρονικό διάστημα με τους King Style και αργότερα έγινε μέλος στο Family όπου με την χορηγία του έβγαλε το πρώτο του solo album: Διαταραχή ενώ ο Γέλως με τον Εισβολέα ετοιμάζουν το LP Πολεμιστές Ζωής(Σκοτεινή Πλευρά).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου